Cégkivonat letöltés hiteles formában

Cégkivonat

Sokszor lehet szükség hiteles cégkivonatra egy cég életében, azonban az első alkalommal nem biztos, hogy mindenki tisztában lesz azzal, hogy ez hogyan szerezhető be.

Ha nem kell hitelesnek lennie, az a legegyszerűbb, leggyorsabb, és ráadásul ingyenes. Ilyenkor simán az e-cégjegyzékről letölthető, kinyomtatható.

Ha hiteles dokumentumra van szükségünk elektronikus formában, az is gyorsan elintézhető a neten. Legtöbbször a bank szokott ilyen doksit kérni, illetve bizonyos pályázatok benyújtása esetén is szükség lehet erre.
Tehát a számítógépünk mellett ülve ezt is megoldhatjuk, ugyanis több weboldal is kínál lehetőséget hiteles cégkivonat letöltésre. Ez a szolgáltatás ugyan nem ingyenes, de pár ezer forintnál többe sem fog kerülni. Ráadásul helyben, a weboldalakon fizethetünk bankkártyával is. Talán ez a leggyorsabb és leghatékonyabb módja annak, hogy pillanatok alatt egy hiteles cégkivonatot letölthessünk.

Néha szükség lehet papír alapú hiteles cégkivonatra is. Ehhez viszont bizony meg kell látogatnunk egy közjegyzőt, és talán ez a legköltségesebb változata is a dolognak.

Megosztás